Asigurare RCA Constanta

 

Suntem seriosi, prompti, eficienti si te ajutam sa beneficiezi de cea mai ieftina asigurare RCA Constanta.

Daca iti doresti:

  • Sa nu mai pierzi ore intregi pana gasesti cel mai ieftin RCA Constanta;
  • Sa stai comod la birou si sa calculezi rapid cel mai ieftin RCA Constanta la orice asigurator din Romania ;
  • Sa faci comanda de polita RCA online si sa-ti fie livrata la usa in cel mai scurt timp,

noi te ajutam sa alegi cel mai ieftin RCA Constanta.

Poti:

  • sa iti alegi singur asigurarea RCA. Usor si rapid in doar 3 minute, poti calcula si hotara cu ajutorul calculatorului nostru ce asigurare RCA doresti. Trebuie doar sa completezi un formular cu cateva date de contact referitoare la autovehicul, la asigurat si alte date despre comanda;

sau

  • ne poti scrie, suna sau la cererea, te putem contacta noi (ne lasi numarul tau de telefon). Un consultant iti va recomanda cel mai avantajos RCA pentru tine.

Astfel, scutesti timp, bani si te bucuri de cel mai ieftin RCA Constanta si din Romania.

 

In plus pentru asigurare online RCA Constanta oferim:

  • Polita electronica

Daca ai nevoie imediat de polita RCA, noi ti-o putem trimite electronic in 15 minute dupa confirmarea platii online, prin card. O poti printa si te poti folosi de aceasta pana la primirea originalului  pe formularul tipizat. Astfel, poti circula fara grija.

  • Livrare gratuita

Asigurare RCA ieftina livreaza gratuit in Constanta,  pentru politele cu valoare mai mare de 159 lei (in cazul in care localitatea este in zona de livrare a firmei de curierat FAN COURIER).

 

  • Reamintire

Consultantul nostru care ti-a incheiat asigurarea RCA Constanta o sa-ti aminteasca s-o reinnoiesti inainte ca aceasta sa expire, astfel incat sa nu fiti neasigurat!

 

Este foarte simplu sa comanzi asigurari online!

Calculeaza ACUM asigurare RCA Constanta!

 

NU AI ASIGURARE RCA?
Atunci autovehiculul dumneavoastra nu este protejat si NU aveti dreptul la despagubiri indiferent daca ati fost vinovat sau nu de producerea accidentului.

 

LIMITELE DE DESPAGUBIRE LA RCA SUNT:

In  2008  pentru:
– prejudiciu material (daune materiale) – 150.000 EUR/eveniment
– vatamari corporale si deces – 750.000 EUR/eveniment

In 2009  pentru:
– prejudiciu material (daune materiale) – 300.000 EUR/eveniment
– vatamari corporale si deces 1.500.000 EUR/eveniment

In 2010 pentru:
– prejudiciu material (daune materiale) – 500.000 EUR/eveniment
– vatamari corporale si deces 2.500.000 EUR/eveniment

In 2011 pentru:
– prejudiciu material (daune materiale) – 750.000 EUR/eveniment
– vatamari corporale si deces 3.500.000 EUR/eveniment

In 2012 pentru:
– prejudiciu material (daune materiale) – 1.000.000 EUR/eveniment
– vatamari corporale si deces 5.000.000 EUR/eveniment

 

Ce este RCA-ul?

RCA-ul este asigurarea obligatorie de raspundere civila auto prin care tertii prejudiciati in urma unui accident auto sunt despagubiti, fie ca este vorba de daune la autovehicule, vatamari corporale, decese sau pagube aduse proprietatilor. Aceasta asigurare se incheie pentru toate autovehiculele inmatriculate sau supuse inmatricularii in Romania.

 

SCOPUL ASIGURARII RCA
Asigurarea de raspundere civila auto se face pentru ca pagubitul sa primeasca in mod obligatoriu despagubiri pentru daunele suferite, indiferent de situatia materiala a celui care a produs evenimentul. In acest fel, asigurarea este atat in interesul celui care a suferit paguba, cat si al celui care a fost vinovat de producerea sa.

Se poate intampla ca, doar dintr-o mica neatentie la volan, un conducator auto sa produca daune de o valoare ridicata, astfel incat sa nu fie capabil sa le suporte din bugetul propriu, ceea ce ar duce la litigii, uneori de lunga durata si cu costuri mari, sau ar atrage alte tipuri de sanctiuni asupra sa.

Despagubirile se platesc chiar si atunci cand cei care au fost prejudiciati nu au domiciliul, sediul sau resedinta in Romania. In cazul in care conducatorul autovehiculului care a produs accidentul este alta persoana decat proprietarul, compania de asigurari suporta despagubirea in baza RCA-ului.