Calculator – RCA online – avantaje

Ce avantaje sunt la calcularea on line a asigurarii de raspundere civila ? In primul rand nu trebuie sa mai faceti o deplasare la agentia de asigurari la care ati avut asigurata masina. Un alt aspect important este faptul ca nu trebuie sa va faceti asigurarea la acelasi asigurator ! Va intereseaza corectitudinea asiguratorului doar in momentul cand beneficiati direct de reparatia daunelor autovehiculului dvs ,dar acest lucru se intampla doar cand aveti o polita de asigurare CASCO .

Timpul nu se poate evalua asa ca economisiti-l stand acasa in fata calculatorului cu o cafea pe masa si facand putin web-surf, printre site-urile ce va ofera un calculator on line al asigurarii rca. In functie de marca masinii ,tip, motor-capacitate cilindrica si ce an de fabicatie, veti avea o cotatie de pret rezonabila si chiar puteti beneficia de reduceri la o polita intreaga pe tot anul . Este bine sa aveti o atentie sporita la scrierea datelor pe polita respectiva tinand cont ca este online si numai puteti modifica odata ce a fost transmis formularul completat,cautati daca au date de contact si daca puteti solicita ajutorul prin apelarea telefonica. Pentru siguranta dvs . luati legatura cu ei telefonic in momentul cand v-ati hotarat sa va faceti polita RCA.

In cazul cand ati luat decizia un alt aspect este calitatea asiguratorului ! Cat de serios este si daca chiar exista ca societate comerciala ? Un nume nou care ofera o cotatie foarte ieftina trebuie cercetat ! Daca nu cumva este de fapt un site fantoma si de fapt va ia datele si banii. Forumurile si site-ul comisiei nationale de asigurari va pote ajuta pentru a afla si ultimele reglementari ( http://www.csa-isc.ro/ )