Servicii

1. RCA

Echipa ASIGURARE-RCA-IEFTINA iti ofera un tip de asigurare adaptata varstei tale,  categoriei, marcii si tipului autoturismului tau.

Asigurarea CARTE VERDE este valabila doar in afara teritoriului Romaniei, acoperind  daunele produse tertilor . CARTE VERDE se vinde impreuna cu asigurarea RCA si acopera daunele auto produse in tarile din Uniunea Europeana. Pentru tarile care nu fac parte din  Uniunea Europeana  se face o extindere a a cestei asigurari.

 

2. Casco

Asigurarea Casco ofera protectie impotriva avariilor accidentale si furtului. Asigurarea se poate incheia pentru autoturisme cu vechime intre 0 si 12 ani, inmatriculate in Romania (temporar, limitat si leasing sau permanent).

Se poate opta si pentru asigurarea familiei Dvs in cazul uni accident/eveniment rutier nedorit sau pentru primirea de servicii de asistenta rutiera.

 

3. Asigurare de locuinta

Echipa ASIGURARE-RCA-IEFTINA iti pune la dispozitie asigurarea de locuinta cu scopul de a va  proteja atat casa cat si bunurile. Prin acest tip de asigurare se poate asigura orice fel de cladire cu destinatia de locuinta (apartament, casa, vila sau casa de vacanta)  cat si bunurile din interiorul acestora, anexele si dependintele acestora, dar si raspunderea civila fata de terti pentru pagubele produse.

 

4. Asigurare medicala de calatorii

Cine nu-si doreste o vacanta perfecta alaturi de cei dragi?

Pentru a fi lipsit de griji, echipa ASIGURARE-RCA-IEFTINA iti ofera o polita de calatorie care iti permite sa te bucuri de fiecare clipa fara a avea grija unor cheltuieli neasteptate precum:  accidente, asistenţă medicală de urgenţă si/sau repatriere medicala, pierderea, furtul sau distrugerea bagajelor, pierderea, furtul sau distrugerea actelor de  identitate, despagubiri pentru biletele de avion returnate, despagubire pentru intarzierea (mai mult de 12 ore) /anularea calatoriei.